Home               Informatie voor artsen en patiŽnten
                                                     E-mail adres: info@franshoek.info

Zie hier belangrijke bijvangst informatie die ik tegen kwam tijdens mijn speurtocht naar de waarheden in de Reguliere gezondheidzorg.

Klik op de foto met petroleumkan en zie wat de mogelijkheden zijn bij gebruik van medicinale petroleum met kookpunt 100-140 gr C, dus het mag beslist geen lampenolie zijn omdat deze zeer giftig kan zijn.

Klik op de foto met "Wat zit er in uw eten" een zeer goed boekje met veel informatie over de E-stoffen (vaak giftige stoffen) die de voedingindustrie gebruiken om ons dagelijkse voeding te verbeteren, zoals zij dat noemen die vele bijwerkingen kunnen veroorzaken.
Waarom bijna altijd chemisch stoffen, terwijl ze ook natuurstoffen kunnen gebruiken.
Omdat wij deze chemische E-stoffen niet nodig hebben lijkt het er steeds meer op dat dit een onderdeel is van een  doelbewust geheim plan voor meer omzet van de farmaceutische industrie.
Klik op deze foto met AZK als u senzuur vrije video's vaak met geheime informatie wilt zien die u in de normale media niet te zien zult krijgen, dus de moeite waard deze te gaan zien.

Klik op deze foto met Alpenparlment.TV. Uitvinder van de Power Tube Martin Frischknecht laat u veel medische senzuur vrije informatie zien die u niet in de normale media zult tegenkomen. Omdat Martin veel tegenwerking kreeg met zijn doel  "mensen genezen", is hij met veel succes deze internet TV nieuwszender begonnen om u de waarheid te laten zien wat allemaal mogelijk is om patiŽnten te genezen als het verzet hiertegen van met name de reguliere geneeskunde zou staken.
Klik op deze foto met dr. Leonard Coldwell. Of de Duitse website www.drleonardcoldwell.de
Voor informatie die niet te geloven is, als u zijn vele boeken Engels en Duits nog niet gelezen hebt. Ik heb 2 duitse boeken van hem gelezen en zal beknopt zijn ervaring zo goed mogelijk beschrijven. De ervaring van dr. Leonard wat niet zijn echte Duitse naam is begon toen zijn vader die aan de alcohol verslaafd is, opeens het huis verlaat en niet meer terug komt. Zijn moeder was ernstig ziek geworden door waarschijnlijk de jaren lange ergenis van ruzie met zijn vader en geldgebrek. De diagnose van en arts luide een uitbehandelde ongeneesbare leverkanker met uitzaaiingen. Leonard zelf was nog maar 14 jaar en was zo emotioneel in zijn hart getroffen, dat hij zijn moeder een belofte heeft gedaan. Hij beloofde met alle middelen die hij had zijn moerder zou genezen.
Zijn moeder knikte dat komt wel goed als jij je best maar doet. Vanaf dat moment is hij voor geld dat hij en zijn moeder nodig had vele uren gaan werken. Gelijktijdig heeft hij zoveel mogelijk informatie verzameld en natuurartsn gevraagd hem te helpen, al was het niet voor genezing dan wel haar leven zodanig te verlengen dat hij zelf zoveel kennis had versameld dat hij zijn moeder zelf kon genezen. Om hier niet alles te schrijven wat in zijn boeken staat kan ik u de afloop verraden. Het lijkt wel een wonder, alles wat hij zijn moeder beloofd heeft heeft hij dubbel en dwars waargemaakt. Zijn moeder is nu 83 jaar en volledig gezond verklaart. Sterker Leonard heeft daarna veel meer mensen met o.a. kanker genezen. Hij en zijn moeder gingen wekelijks in volle zalen als bwijs vertellen hoe haar zoon haar en vele duizenden andere patiŽnten heeft genezen. Als je als eerlijk mens teveel patiŽnten geneest buiten de reguliere gneeskunde om, dan krijg je vijanden die jou gerechtelijk en meer gaan bestrijden omdat als niet arts en niet volgens het regulier prodocolhebt genezen die hun miljarden markt bedreigt. Bij geen enkele arts of niet arts komt het voor dat enkele patiŽnten overleden tijdens behandeling en daar maakt deze instanties gebruikt van, om u het zwijgen gerechtelijk op de leggen. Leonard loopt ook al jaren met een onverwijderbare kogel in zijn lichaam rond. Hoewel hij eigenlijk geen arts is kun je zijn behandelwijze en ook zijn resultaten vergelijken met die van dr. R.G. Hamer met zijn Germaanse geneeskunde. Zijn behandelwijze is weer een bewijs dat o.a. de oorzaak van de ziekte kanker wel tussen de oren zit. Klik hier op de foto van Sabine Link. Waarom verwijs ik u naar deze link? Omdat ik Sabine Linek als Hilpratikerin al jaren volg met haar Naturheilkunde. Zij heeft inmiddels 3 praktijken met door haar zelf opgeleid helpers die zij dagelijks bijstaat bij het helpen van patienten met hun ziekten.
Hoewel zij meer ziekten behandelt is zij o.a. vooral gespcialiseerd en bekend in de ziekte van Lyme maar ook bij kankerpatienten. Zij is inmiddels zo bekend geworden op haar vakgebied dat diverse reguliere artsen bij haar in opleiding zijn om bekwaam te worden in haar methoden van behandelen.
Van heine en verre gaan patiŽnten in de buurt overnachten om door haar behandeld te worden.
Wat de kwaliteit en resultaten van haar behandeling beteft zou ik mijn niet zovel zorgn maken, zij is open en eerlijk in de mogelijkheden wat zij met haar behandelingen voor u kan betekenen.
Kortom, als zij niet zo goede was op haar vakgebied was zij niet in heel Duitsland en daar buiten zo bekent geworden.